Balatoni szállás keresés

E.g., 2023-12-10
E.g., 2023-12-10

Tájékoztató COVID -19

Foglalással kapcsolatos lemondási feltételek az alábbiak szerint változnak a COVID-19-el kapcsolatos esetekre.

 1. A 2021 évi foglalásokra az eddig is érvényes lemondási feltételek vonatkoznak, kivéve, ha a vendég vagy a szállásadó COVID-19-el fertőzött vagy a járványhoz kapcsolódó alábbi körülmények valamelyike áll fenn: közlekedési zavarok (pl. járattörlés) közlekedési korlátozások (lakhelyelhagyási vagy az utazást érintő egyéb tilalom), karanténok, és egyéb kormányzati rendelkezések, például evakuálási rendelkezések, határlezárások.
   

 2. FONTOS, hogy a lemondás okát igazolni kell (orvosi igazolás,  járattörlésről igazolás stb.)
   

 3. Tekintettel arra, hogy szállásaink magánszállások, ezért minden esetben egyeztetünk a Önökkel és a szállásadókkal, amennyiben még a nyaralás időpontja előtti hetekben is fennáll az, hogy nem tudnak eljutni nyaralni - kizárólag a 2. pontban foglalt körülmények esetében. Amennyiben lehetőség van rá keresünk Önöknek egy másik időszakot ugyanabban vagy egy másik  nyaralóban 2021-ben,vagy akár a következő évben tartunk fenn Önöknek helyet, vagy visszautaljuk a foglaló összegét.

 4. Higiéniai megoldások

  A vírushelyzetre való tekintettel fokozott higiéniai protokollt vezettünk be a nyaralóházak, apartmanok takarításával, és a kulcsátadással kapcsolatban, hogy ezzel is biztonságos nyaralást szolgáltassunk vendégeink részére.

  A takarítás során kiemelt figyelmet fordítunk az alapos szellőztetésre, a gondos tisztításra, és arra, hogy megfelelő idő teljen el az elutazó és érkező vendégek között.

  Minden textíliát, ágyneműt, a gyártó által ajánlott legmagasabb hőfokon mosunk.

  Fokozott figyelmet fordítunk a gyakran megérintett felületek, pl. kilincs, villanykapcsoló, távirányító, fertőtlenítésére.

  A legtöbb háztulajdonos a napi élethez szükségeses takarító-, és mosogatószereken felül speciális tisztítószereket is biztosít vendégei részére.

  Bízunk benne, hogy előírásaink és gyakorlati megvalósításuk megnyugtató megoldást biztosítanak a kialakult helyzetben, és a bevezetett higiéniai protokoll hozzájárul az Ön biztonságos nyaralásához.

  Vigyázzunk egymásra!

  Balaton-apartman.hu  csapata